Si vols perdre el pànic escènic, controlar el que els altres perceben de tu i aprendre a utilizar les tecnologies de presentació audiovisual, apuntat!

L’AMPA de l’institut Thalassa, organitza per primera vegada uns tallers de comunicació i presentacions en públic dirigits als alumnes del centre. En els tallers s’aprendran tècniques bàsiques per superar el pànic escènic, control de la propria imatge, preparació i estructuració de les presentacions i el us eficaç de mitjans audiovisuals.

Els tallers, amb una durada total de 6 hores es realitzaran en tres sessions de 2 hores de durada cadascuna i inclouran elements pràctics I simulacions de situacions reals amb l’objectiu de practicar el que s’ha après. Els tallers estaran dirigits per Marta Casas, experta en formació, comunicació i coaching empresarial.

Els tallers son gratuïts per als alumnes de linstitut

El màxim d’inscripcions per a cada cicle de tallers és de 20.

Si el nombre d’alumnes interessats fos major es farà un sorteig per assignar les places, l’AMPA estudiarà la possibilitat de repetició del taller i comunicará als interessats les noves dates.

La data límit d’inscripció és el dimarts 11 de març