El proper dimarts dia 9 de desembre tindrem una sessió formativa oberta a tots els pares del centre sobre prevenció de conductes de risc en l’adolescència.

La sessió estarà a càrrec de Cristina Delgado, tècnica dels programes de prevenció de Projecte Home Catalunya.

Des de fa uns anys la ONG Projecte Home Catalunya col·labora amb l’IES Thalassa en un programa de Prevenció de conductes de risc, El programa “Entre Tots”.

A més de realitzar el programa “Entre Tots”, que està en marxa actualment per a alumnes i pares de 1r i 2n d’ESO, Projecte Home ens ofereix aquestes sessions complementàries dirigides a tots els pares. A la primera reunió es tractaran temes d’interès per a tots nosaltres en relació a l’ educació dels nostres fills/es, com:

  • Què troben els adolescents a les drogues?.
  • Com millorar la comunicació.

Els objectius que es pretenen assolir són:

  • Analitzar les característiques evolutives de l’adolescència, la seva relació amb el consum precoç de drogues i les peculiaritats de la prevenció en aquesta etapa de la vida.
  • Comunicació dins de l’àmbit familiar.

Us esperem a tots en aquesta sessió que segur serà molt útil i interessant per afrontar millor l’educació i la prevenció de conductes de risc en aquesta etapa de grans canvis que és l’adolescència.

La sessió es realitzarà el dimarts dia 9 a les 19: 30h a l’institut Thalassa