Des del dia 28 d’octubre fins al 8 de novembre, al nostre centre, en el marc del projecte de voluntariat Thalassa Suma, es realitzarà una recollida de mòbils en desús. Aquests aparells tenen minerals provinents de l’Àfrica, un continent amb importants dèficits en l’atenció sanitària dels infants.

És per tot això, que treballarem amb l’obra social Sant Joan de Déu, per tal que tot els diners que es recaptin amb la venda de aquest material que hi ha dintre del mòbil, vagi al programa APADRINA EL TRACTAMENT D’UN NEN A SIERRA LLEONA.

El dilluns 28 d’octubre l’alumnat de 1r de batxillerat rebrà una xerrada per part d’una persona de la fundació que els informarà del tema abans mencionat. Una vegada acabada la xerrada, en grups de dos alumnes aniran per totes les classes per informar sobre la campanya.

L’alumnat podrà dipositar els mòbils en unes caixes que hi hauran a l’entrada del centre, durant l’hora del pati. Tota la feina que porti la campanya, estarà realitzada pels voluntaris del Thalassa Suma.